Lahodný cibuľový lekvár, ktorý si najlepšie vychutnáte na kúsku čerstvého pečiva. Cibuľový lekvár je dokonalá náhrada kečupu, horčice a iných kupovaných omáčok. Lekvár s príjemnou chuťou vám osvieži domáce sendviče, hamburgery alebo ju rovno natrite na hrianku. Táto špecialita sa výborne hodí aj na najjednoduchšie prílohy. Je pripravovaný inovatívnou technológiou, varí sa krátko, aby nedošlo k znehodnoteniu prospešných látok v ovocí. Vďaka tejto metóde ostane farba svieža a chuť intenzívnejšia.
Zloženie: Cibuľa
Výživové údaje:
Upozornenie: Bez lepku.
Návod na prípravu: Džem vhodný k mäsovým paštétam, k pečenému mäsku a grilovanému mäsu, odporúčame k najrôznejším druhom syrov… alebo natierajte len tak na chlebík. Výborne sa k nej hodí aj korenené červené víno.
Skladovanie: Skladujte na chladnom, suchom mieste, po otvorení skladovať v chladničke, spotrebujte do 7 dní.
Obsah: 260 ml
Krajina pôvodu: Slovenská republika