Sypká zmes na prípravu celozrnnej pochúťky. Stačí pridať iba vodu a cesto na pizzu je behom 15 minút hotové. Česká spoločnosť Amylon používa pri výrobe svojich produktov BIO suroviny najvyššej kvality.
Zloženie: Bio pšeničná múka celozrnná (97%), kypriace látky (vínan draselný, uhličitany sodné), morská jedlá soľ.
Výživové údaje:
Upozornenie: Môže obsahovať stopy vajec
Návod na prípravu: Obsah vrecka vsypeme do misy, pridáme 150 ml studenej vody a spracujeme cesto, ktoré necháme do 5 minút odležať. Cesto vložíme na vymastený plech, alebo plech vyložený papierom na pečenie. Pomoučněnýma rukami cesto vytvarujeme a plníme podľa chuti paradajkovú Passatu, šunkou, šampiňónmi, zeleninou, syrom atď. -podľa chuti. Pečieme v rúre predhriatej na 180 ° C cca 15-25 minút.
Skladovanie:
Obsah: 250 g
Krajina pôvodu: Česká republika