Bio špaldová múka celozrnná polohrubá zachováva všetky cenné zložky typické pre špaldovú pšenicu. Je to múka s vysokým obsahom bielkovín. Zvýrazňuje jemnú orieškovú chuť špaldy. Je vhodná na pečenie chleba, koláčov na prípravu halušiek alebo zahustenie pokrmov.
Použitie a príprava:
Bio špaldová múka celozrnná polohrubá je surovina vhodná na výrobu pekárenských a cukrárenských výrobkov.
Zloženie: 100% zomleté zrno bio pšenice špaldy.
Alergény: Obsahuje lepok
Nutričné hodnoty v 100 g:
- Energetická hodnota 1446kJ / 345kcal
- Tuky 2,4 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 63,9 g z toho cukry 0,1 g
- Vláknina 8,16 g
- Bielkoviny 16,70 g
- Soľ < 0,01 g
Skladovanie: Skladovať na suchom a tmavom mieste