Zamilovali sme sa do kombinácie jogurtovej čokolády s prachom z mrazom sušených jahôd. Zamilovali sme sa aj do pekne vypečených praclíkov. A vy sa teraz zamilujete do spojenia oboch dobrôt! Pod vrstvou bielej čokolády s jogurtom zachrumká dozlata vypečený praclík a jahodový prach celé kúzlo korunuje. P.S.: Súznenie jahôd, jogurtu a čokolády pripomenie chuť jahodovej zmrzliny a chrumkavý praclík zase zahryznutie do zmrzlinového kornútika. :-)
Zloženie: biela čokoláda s jogurtovou príchuťou 63 % (cukor, kakaové maslo, sušené mlieko, sušený jogurt 2,5 % (mlieko, jogurtová kultúra), regulátor kyslosti: kyselina citrónová; emulgátor: lecitíny; vanilkový extrakt, prírodná jogurtová aróma), praclíky solené 32 % (pšeničná múka, repkový olej, jedlá soľ 2,3 %, morská soľ 1,2 %, regulátor kyslosti: hydroxid sodný; droždie, jačmenný sladový výťažok, kypriaca látka: hydrogénuhličitan sodný), prášok z mrazom sušených jahôd 5 %.
Výživové údaje na 100 g:
Upozornenie: Môže obsahovať stopy škrupinových plodov, vajec, arašidov, sóje a sezamu.
Skladovanie: Skladujte v suchu a chlade.
Obsah: 70 g
Krajina pôvodu: Česká republika