Hraška umožňuje zahusťovanie polievok, omáčok, štiav a gulášov, ktoré prinášajú do pokrmu vyšší obsah vlákniny a dôležitých minerálnych látok. Pokrmy pripravené z Hrašky majú lahodnú chuť, krémovú hladkosť a vysokú výživovú hodnotu. Svojou chuťou uspokojí aj náročných stravníkov. Jedlá z Hrašky sú výnimočné aj svojou vyššou stráviteľnosťou. Hraška je skvelým spojivom v ceste a karbanátoch, preto umožňuje vynechanie vajec.
Zloženie: Hrach žltý, zmes obilnín (kukurica, ryža, pšeno), soľ (40 % draslíka), zmes korenia.
Výživové údaje:
Upozornenie: Bez lepku.
Návod na prípravu: Nie je nutné pripravovať zápražku, stačí Hrašku zmiešať s vodou a 20 minút povariť obdobne ako zápražku. Rozmiešanie Hrašky na zahusťovanie iba s vodou slúžia tiež na prípravu cestíčka na obalenie nielen klasických rezňov, ale aj zeleniny či syra. Slúži na prípravu základu nátierok, dresingov, majonéz a bešamelových omáčok na zapekanie zeleniny.
Skladovanie: Skladujte na suchom a tmavom mieste.
Obsah: 1 kg
Krajina pôvodu: Česká republika