Hovädzia Bujońka sa môže používať na varenie polievok, ochucovanie omáčok a mäsových alebo zeleninových zmesí. Je plná hovädzej chuti. Základom je hovädzie mäso z českých fariem a zelenina.
Zloženie: Hovädzie mäso 47%, zelenina 41% (celer, mrkva, paradajka, cibuľa, petržlenová vňať, ligurček), hrubozrnná morská soľ 12%, bobkový list, klinček, nové korenie.
Výživové údaje:
Upozornenie: Bez pridaného cukru.
Návod na prípravu: Jednu polievkovú lyžicu vmiešajte do približne 0,5 l vriacej vody. Krátko povarte. Z 220 g bujónky urobíte cca 4-5 l polievky.
Skladovanie: Skladujte v suchu pri teplote do 25°C. Po otvorení uchovajte v chladničke do 7°C. Nevystavujte slnečnému žiareniu.
Obsah: 220 g
Krajina pôvodu: Česká republika