Táto strukovina v sebe ukrýva veľké množstvo pre človeka potrebných bielkovín. Bielkoviny z bôbu ponúkajú zníženie závislosti na živočíšnych produktoch. Vrátane výroby zdravších, no stále chutných klobás. Je zdrojom vitamínov skupiny B a vitamínu C. Obsahuje bielkoviny,vápnik,železo,zinok,draslík,mangán.
Zloženie: 100% bôb veľký.
Výživové údaje:
Upozornenie: Prirodzene bezlepková strukovina, môže obsahovať stopy lepku.
Návod na prípravu: Bôb namočíme na 1 deň do vody. Vodu zlejeme a do hrnca napustíme novú. Mierne ho osolíme a varíme aspoň 60 minút, alebo kým úplne nezmäkne. Scedíme ho, necháme ochladnúť a ošúpeme. (Ak sa vraj varí pomaly v tlakovom hrnci, šupku má mäkkú a netreba ho lúpať.)
Skladovanie: Skladovať na suchom a tmavom mieste.
Obsah: 250 g
Krajina pôvodu: Taliansko