Ražná múka je pôvodná staročeská surovina na výrobu perníkov. Nadýchaná nelepivá strieda. Výborný objem. Perník vydrží dlho vláčny. Rýchla a jednoduchá príprava.
Zloženie: Ražná múka (52%), cukor, glukóza, perníkové korenie, kukuričný škrob, kypriace látky (E450, E500), karamel, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, emulgátor (E471), farbivá (E160a).
Upozornenie: Výrobok môže obsahovať stopy sóje, orechov, vajec, mlieka a sezamu.
Návod na prípravu: Zmes je vhodná aj na pečenie tradičných perníkov. Všestranné využitie – hotové cesto možno piecť na plechu, v chlebíčkovej forme alebo ako muffiny.
Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom mieste.
Obsah: 540 g
Krajina pôvodu: Česká republika