Bezlepkový ryžový puding je charakteristický jedinečnou chuťou a lákavou vôňou. Tá vás očarí už pri samotnej príprave sladkého dezertu. Puding má výnimočne krémovú textúru. Lahodnosť pudingu ocenia aj tí najmenší maškrtníci. BIO ryžový puding možno pripraviť ako klasický puding. Je vhodný aj ako základ obľúbených sladkých dezertov, koláčov a plniek. Môžete ho podávať teplý aj studený. Navyše si môžete vybrať z troch famóznych príchutí.
Ryža má veľmi nízky glykemický index. Každé zrniečko ponúka komplexné sacharidy. Zo sacharidov naše telo získava až 85 % energie. Ryža je bohatá na vitamíny skupiny B, minerálne látky, bielkoviny a stopové prvky. Podporuje celý tráviaci systém. Vôbec nenadúva a preto je vhodná aj pre najmenšie ratolesti. Bezlepkový puding ocenia celiatici.
Zloženie: Ryžový škrob*, jablko sušené* (8%), škorica mletá* (3%).
Výživové údaje:
Upozornenie: Môže obsahovať stopy vajec a mlieka. Neobsahuje lepok, pšenicu, sóju.
Návod na prípravu: Z 1/2 l mlieka oddelíme 350 ml do varnej nádoby. Pridáme 1 lyžicu cukru (20 g). Zohrievame do bodu varu. Do zvyšku mlieka pridáme obsah vrecka. Dôsledne premiešanú zmes prilejeme do vriaceho mlieka. Za stáleho miešania varíme cca 2 minúty. Nalejeme do misiek, necháme vychladnúť a podávame.
Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom mieste.
Obsah: 40 g
Krajina pôvodu: Česká republika