Jemný med pochádzajúci prevažne z agátových hájov Záhoria a južného Slovenska. Má svetložltú farbu so zelenkastým nádychom. Vďaka vysokému obsahu fruktózy zostáva dlho tekutý a nekryštalizuje. Vyznačuje sa jemnou chuťou a obsahuje menej peľových zŕn ako kvetový med. Je preto vhodný aj pre slabších alergikov. Má povesť najsladšieho zo všetkých medov.
Zloženie: Agátový med 140 g, kešu orechy 90g.
Výživové údaje:
Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Kryštalizácia je prirodzenou vlastnosťou medu.
Návod na prípravu: Med vhodný k rýchlemu dodaniu energie, pri chutiach na sladké alebo jednoducho do hrnčeka čaju.
Skladovanie: Skladujte pri izbovej teplote.
Obsah: 230 g
Krajina pôvodu: Slovenská republika