Hrach má vysokú nutričnú hodnotu, najmä vďaka obsahu bielkovín a ich vyváženému aminokyselinovému zloženiu. Hrach poskytuje telu veľké množstvo vitamínov skupiny B (B1,B2, B3, B6), C, E, H, K a kyselinu listovú. Taktiež je dôležitým zdrojom vápnika, horčíka, draslíka, fosforu alebo medi a regeneračných nukleových kyselín. Kombinácia látok obsiahnutých v hrachu posilňuje imunitu organizmu aj pevnosť tkanív vrátane kostí.
Návod na prípravu: Hrach zelený namočíme cez noc do studenej vody. Vodu zlejeme a varíme 60-90 min. Hrach je všestranne použiteľná potravina. Varia sa z neho kaše, polievky, prílohy a pridáva sa do šalátov.
Zloženie: Hrach zelený polený lúpaný
Výživové údaje:
Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny, orechy, sóju, sezam, arašidy, sušené mlieko.
Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: Slovenská republika
VÝHODY NAKUPOVANIA BEZ OBALU:
✅ Produkt Vám príde ekologicky zabalený v papierovom vrecku - nepoužívame plastové obaly.
✅ Výhodnejšia cena oproti iným bežne baleným produktom.
✅ Nakupujte Vami zvolené množstvo, ktoré viete spotrebovať.