Nazýva sa fazuľa, ale je príbuzná skôr mungu. Môžete ju namočiť a potom variť. Používa sa ako príloha, do šalátov, polievok a dokonca sa hodí aj do sladkých jedál. Má skvelú orieškovú chuť.
Zloženie: Fazuľa adzuki. Suroviny pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Výživové údaje:
Upozornenie: Môže obsahovať stopy lepku, arašidov, sójových bôbov, orechov a sezamu.
Návod na prípravu: Adzuki je potrebné namáčať minimálne 8 hodín. Následne je nutné adzuki variť cca 45 minút. Penu netreba zbierať a soľte určite až po uvarení. Po uvarení má ľahko svetlejšiu farbu do fialova a nerozpadáva sa.
Skladovanie: Skladujte v suchu a v chlade. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.
Obsah: 500 g
Krajina pôvodu: Čína