Ovocie v čokoláde je obaľované v prachu z mrazom sušenej jahody
Tradičný spôsob výroby najlahodnejšej belgickej čokolády Callebaut v kombinácii s ideálne zrelým a šetrne spracovaným ovocím prináša jedinečnú chuť a výnimočnú kvalitu, ktorá uspokojí aj náročných gurmánov.
Kontrast chrumkavých jahôd a lahodnej mliečnej alebo horkej čokolády je dokonalým spojením. Ručne vyrábané čokoládky sú obaľované v prachu z mrazom sušeného ovocia pre ešte intenzívnejší pôžitok.
Na výrobu sú použité iba suroviny najvyššej kvality bez konzervantov a bez lepku.
Chrumkavé mrazom sušené ovocie v belgickej čokoláde Brix – Grown for flavour je vyrábané štandardom HCCP, ISO 9001:2008, HRH.
Hmotnosť: 80g
Zloženie: horká čokoláda min 87 % (kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor sójový lecitín, prírodná vanilková aróma. Kakaová sušina: min. 70 %), mrazom sušené jahody min. 10%. Môže obsahovať stopy mlieka a orechov.
Uchovávajte na suchom mieste. Chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením.
Krajina pôvodu: Srbsko
Vyrobené pre: LPT EU, s.r.o., Kukučínova 5, Prievidza 97101, Slovensko
Priemerné výživové hodnoty (na 100g):
- Energia: kJ 2304
- Energia: kcal 555
- Tuky 39 g z toho nasýtené mast. kyseliny 23 g
- Sacharidy 37 g z toho cukor 30 g
- Vláknina 13 g
- Bielkoviny 7,5 g
- Soľ 0,08 g