Banánová múka je mlynský výrobok z plodov banánovníka, ktorými sú zelené banány.
Ako používať banánovou múku
Múka je vhodná pre tepelné spracovanie. V malom množstve sa dá použiť aj v studenej kuchyni. Môžete ju použiť až 30% z celkového množstva múky v recepte. S múkou môžete pripraviť chutné torty, buchty, koláče, cukrovinky, smoothies a slané pečivo.
Obsah: 400 g
Zloženie: Banánová múka BIO 100% zo zelených banánov
Nutričné hodnoty na 100 g: Energia: 1447 kJ / 346 kcal, Tuky: 0,7 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy: 75 g z toho cukry 0 g, Vláknina: 10 g, Bielkoviny: 3,9 g, Soľ: 0,3 g
Krajina pôvodu: Srí Lanka
Skladovanie: Skaldujte v suchu.